Vliegschool Avernas Flight School

Wil je leren vliegen met de Samba XXL? Dat kan in de AVERNAS FLIGHT SCHOOL.
Avernas Flight School heeft zijn basis op de Aeroclub d'Hesbaye, Rue de la Tombe 30, 4200 Avernas-Bauduin. Ze zijn gelegen op de taalgrens waar iedereen vlot in zijn eigen taal terecht kan. De meertalige instructeurs kunnen u in maar liefst zeven talen verder helpen!

Opleiding

Bij Avernas Flight School kan je van A tot Z terecht voor je vliegopleiding met ULM en DPM. Je start met een theoretische opleiding, gevolgd door de eerste begeleide vluchten. Ook tijdens je eerste solo-vluchten sta je onder permanente begeleiding van de ervaren gediplomeerde instructeurs, die met meer dan 10.000 uren vliegervaring hun kennis graag met u delen.

Voor de opleiding staan er verscheidene vergevingsgezinde opleidingstoestellen klaar.

Huurtoestellen

Ook nadat je je opleiding hebt afgerond, blijf je bij AFS aan het goede adres. Je kan diverse interessante toestellen huren, waaronder de Samba XXL. Zowel hoogdekkers, laagdekkers en DPM's staan klaar voor zowel de startende leerlingen als de solo-piloten die de toestellen kunnen huren.

De club

Avernas Flight School en Aeroclub d'Hesbaye organiseren jaarlijks interessante uitstappen waar de leden met een eigen toestel of met een gehuurd toestel aan kunnen deelnemen. Zelfs leerling-piloten kunnen deelnemen. Zo zijn er al mooie uitstappen naar Portugal, Engeland, Italië, Mont-Saint-Michel, en natuurlijk de jaarlijkse ULM-meeting in Blois, enz ... georganiseerd. 

Contact Avernas Flight School

Kom vrijblijvend eens langs de vliegschool voor een verkennend gesprek met één van onze vluchtinstructeurs.
Meer informatie over de vliegschool of een les / huurtoestel / afspraak boeken: Philippe Hendrickx: +32 497 244 711

Route:

De vliegschool is vlot te bereiken via de E40, afrit 28 Landen/Hannuit. Richting Hannuit en na 1 km, juist na de BMW-garage naar rechts en volg de aanduidingen ULM.

Bereken via deze link je route in Google maps.